söndag 31 oktober 2010

дравствуйте меня зовут Светлана


fett fin halloween yau! flyttade ju in hos kusinen igår (flyttar in i nya läggan på måndag! pepp) och eftersom hennes peveee är kock fick vi värsta trerättersmiddagen, så hiiiiiimla nice. inget går upp mot hemlagad mat ;-) nej men iallafall, ska lätt flytta in med en kock i framtiden. liksom, imorse han ba: hej hej, sugen på lunch? så ba fick jag värsta goda pastan och sen ba "hmm man kanske skulle göra en päronkaneltryffelanklever-creme brulee till efterätt?" man bangar ju inte liksom.

iallafall, efter middagen drog jag till christina där vi kirrade våra outfits. majkel var typ rock star/junkie, christina körde på sin witch doctor-thang men jag ändrade bana och körde som svetlana/"russian girl with a gun" typ. ser ni maskingeväret och lösnaglarna??? bara 10 spänn styck på 99p store! SOM HITTAT!!! fast fan, vad jobbigt det var med lösnaglar alltså. har fått en helt ny respekt för chavs nu. aja, sen drog vi in till after skool klub, sjukt sent ute som vanligt, haha. så det var ju jävligt värt att man ställde om klockan till vintertid, så jävla glada när vi tjänade en extra timme eller? WIN på den. iallafall, after skool var fett kul. sjukt bra musik och SJUKT BRA STÄMNING!!! nej men ja, det var kul. älskar att folk verkligen cepade med sina outfits. haha, de hade värsta costumetävlingen, första priset var en resa till new york. vi vann inte :( HOW COULD THIS HAPPEN??? så himla dåligt. juste, i rökrutan började jag prata med en random tjej och en random kille. efter att vi pratat i typ 10 minuter kom det fram att alla var svenskar. så himla SJUK händelse asså. nä, men det var lite kul. älskar att ingen märkte det likz.

aja, så imorgon flyttar jag yau! som sagt, inget internet så hörs om en vecka eller nåt. ciaoooooooooo

1 kommentar:

chrissy sa...

alltså weeeee lycka till idag!! och du kan ju alltid bli hon som bloggar på caféer, free wifi liksom ehehehgegheghe ;)))